DELACROIX COACHING BARNEVELD | JIJ IN JE ESSENTIE

 COACHING VOOR VEERKRACHT, ZELFVERTROUWEN &  VITALITEIT

'Dream it, wish it, do it' 


Floreren staat voor het proces van tot bloei komen. Een groeiproces begint met een gezonde basis en gunstige omgevingsfactoren. Op zoek gaan naar 'de beste versie van jezelf'? Hoeft niet: je beste zelf zit immers al in je. Je hoeft er alleen nog maar contact mee te maken. Pas dan ontstaat er ruimte.

En juist dat contact zijn we in de loop van de tijd kwijtgeraakt. We leggen de lat te hoog en draven maar door zonder gas terug te nemen. Eigenlijk wil je het wel anders, maar je weet gewoon niet hoe. Je mist doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. 

Doordat we doen wat we altijd doen blijven we het ingesleten karrenspoor volgen en verandert er niets. Nou ja, er verandert wel degelijk iets: je ervaart steeds meer emotionele stress en lichamelijk ongemak. De energie stroomt niet en je lijf voelt als een harnas.

Herkenbaar? De ene keer heb je er misschien meer 'last' van dan de andere keer, maar het blijft  toch 'een dingetje' voor je. Of het nu gaat om op tijd je rust te pakken of eindelijk eens te durven zeggen waar het op staat of die ene belangrijke beslissing te nemen.

Al deze factoren hebben een oorsprong, waardoor jij je op een bepaalde manier gedraagt en niet tot actie komt. Belemmerende gedachten beperken jou in je persoonlijke ontwikkeling en dat wil je niet meer, dat is je nu wel duidelijk. Maar wat wil je dan wel? 


Bij mental coaching staat gedragsverandering centraal. En een grootse verandering begint altijd met een eerste kleine stap. 

Een mental coach motiveert en geeft inzicht in jouw huidig functioneren: welk gedrag laat jij zien en welk gedrag laat jij om welke reden achterwege? Je leert buiten je kaders te denken en nieuwe mogelijkheden in te zien die jou aanzetten tot actie. 

Een mental coach neemt je mee van een wens, een verlangen naar werkelijk DOEN!


Ieder mens is uniek en kan niet los gezien worden van zijn of haar omgeving. In mijn holistische aanpak van coaching is elke coachingssessie maatwerk: het gaat er tenslotte om wat jij nodig hebt om op dat moment in beweging te komen.


Het Mental Coachingslemniscaat vormt de basis van mijn coaching en ik integreer de volgende werkvormen:

RET Rationeel Emotieve Therapie, NLP, Geweldloze communicatie, Kaizen, Voice Dialogue voor transformatie en Systemisch werk. 

Gezien mijn achtergrond kan ademcoaching, mindfulness en de yogabewegingsleer complementair en naar behoeven worden ingezet.DELACROIX Coaching is onderdeel van MandY Movement and Yoga


DELACROIX COACHING

Praktijk:  Koolhovenstraat 2  3772 MT  BARNEVELD

MANDY MOVEMENT AND YOGA

Yogastudio: Stationsweg 29  3771 VC  BARNEVELD


Heb je vragen of wil je een afspraak? Bel mij op 06 - 156 30 702 of stuur een mail naar: mc@mandy.yoga

Je mag ook het contactformulier invullen.