DELACROIX COACHING BARNEVELD | JIJ IN JE ESSENTIE

 COACHING VOOR VEERKRACHT, ZELFVERTROUWEN &  VITALITEIT


'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!' ~ Pippi Langkous

Iedereen zou zich kunnen vinden in deze uitspraak van die fenomenale, eigenzinnige, stoere, lieve  - never nooit bange - Pippi. En jij? 

Als klein meisje zat ik gekluisterd aan de buis te kijken naar de avonturen van die grappige durfal met haar rode vlechten. Nu - vele jaren later - besef ik dat ik dat ene zinnetje onbewust vaak met mij heb meegedragen. Dat ik altijd geloofde dat dingen mij zouden lukken, door het gewoon maar te doen en te kijken hoe het zou uitpakken. Heus niet altijd, want nieuwe dingen kunnen simpelweg doodeng zijn. Zeker voor een van nature introvert als ik, die vroeger maar wat graag meer extravert wilde zijn. Wat had ik een hekel aan mijn verlegenheid. De brutalen hebben de halve wereld, dat bleek wel. Het duurde even voordat ik ontdekte dat die introvertie juist mijn kwaliteit was. Dat ik me daar niet voor hoefde te schamen of tegen te verzetten. Dat de 'brutalen' ook maar gewoon reageren uit een soort van zelfbescherming. Door jezelf te (leren) accepteren zoals je bent, sta je in je kracht - letterlijk en figuurlijk - en kun je groeien en bloeien in je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Je kijkt anders naar dat wat je ooit belemmerde en je voelt een diep vertrouwen en zelfbewustzijn. En dat ben IK in mijn ESSENTIE.

EN WIE BEN JIJ IN JE ESSENTIE?

Leef jij vanuit jouw authenticiteit en kun je veerkrachtig meebewegen met de uitdagingen van het leven en hiervan groeien? Juist in deze tijd waarin er zoveel in de wereld gebeurt is veerkracht hard nodig.

En dat leer je als je je bewust wordt van dat wat je onbewust doet. 

Wanneer dat bewustzijn echter ontbreekt wordt jouw leven op dit moment misschien beïnvloed door angst, onrust, emotionele stress, twijfel, verdriet, weinig zelfvertrouwen of een gevoel van het overzicht kwijt te zijn. Herken jij jezelf hierin? Dan kan coaching bijdragen aan een meer positieve en ontspannen mindset en jouw zelfvertrouwen en vitaliteit een boost geven. 

Jou terugbrengen naar JOUW ESSENTIE is mijn missie als mental coach. Je doet het zelf, maar niet alleen.

Door een positieve gedragsverandering dankzij nieuwe inzichten, krijg jij weer energie van de dingen die je doet in plaats van dat het je energie kost. Het leven wordt een stuk luchtiger.

Wil jij af van die onrust in je hoofd en die stress in je lijf en bewegen naar meer veerkracht, vertrouwen en vitaliteit? Neem dan een eerste kleine stap en laten we elkaar ontmoeten!

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek, zodat we samen jouw coachingsvraag helder krijgen en wat je wil bereiken met de coaching.

Voor wie is mental coaching bedoeld?

Voor iedereen met of zonder werkgever, studenten en ondernemers.

Vergoeding voor coaching door de werkgever

De meeste werkgevers hebben een jaarlijks budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie voor hun werknemers. Coaching wordt veelal vergoed en gestimuleerd, omdat het bewezen effectief is. Informeer naar de mogelijkheden bij je leidinggevende. 

In overleg met jou maak ik graag een passende offerte.

Wil je een luisterend oor, meer weten of heb je vragen? 

Bel mij op 06 - 156 30 702 of stuur een mail naar mc@mandy.yoga

Leuk je te ontmoeten!

 

Mandy de la Croix

HBO afgestudeerd mental coach aan Sonnevelt, yoga ondernemer en ontstresser


'Je hebt het nog nooit gedaan, maar ik weet zeker dat je het kan!' ~ Mandy


Op mijn site  https://www.mandy.yoga meer over mijn yoga discipline MANDY Movement and Yoga.


Ervaringen van cliënten:

Commercieel medewerkster ~ 38 jaar

"Mandy leerde me vertrouwen in mijzelf, waardoor ik me nu prettiger voel in mijn sociale contacten. Ik durf voor mijzelf op te komen. Ik durf te doen! De ademoefeningen geven mij rust en vertrouwen.'


Zelfstandig onderneemster ~ 42 jaar

'Het overzicht en de focus was ik compleet kwijt. Ik legde mijzelf van alles op en werd er gek van. Nu ben ik dankbaar voor dat wat ik al heb gedaan en kijk met meer compassie naar mijzelf en anderen. Met dit inzicht zie ik ook minder op tegen de taken die op mijn bordje liggen. Ben milder en zit lekkerder in mijn vel'.
Studente ~21 jaar

 

'Mijn faalangst voor examens is praktisch verdwenen, omdat ik inzicht heb gekregen in mijn belemmerende patronen. De spanningen in mijn lijf en de druk in mijn hoofd zijn dankzij de fijne oefeningen die Mandy mij heeft geleerd drastisch verminderd.'